Verzenden/levertijd

Verzendkosten

 

Voor verzending  binnen Nederland:

€ 2,50 brievenbuspost

€ 5,95 pakketpost

 

Voor verzending naar België

€ 4,50 brievenbuspost

€ 12,50 pakketpost

 

GRATIS verzonden boven de € 250,00

 

Verzenden

 

Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Alle pakketpost wordt aangetekend verzonden. U ontvangt van de verzending van uw bestelling een track en tracecode waarmee de zending via de website van PostNL te volgen is.

 

carNjoy probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycled verpakkingsmateriaal. Zo is het mogelijk de verzendkosten laat te houden.

 

Levertijd

 

Pasen:

Indien besteld op vrijdag 19 april na 16.00 uur, zaterdag 20 april, zondag 21 april of maandag 22 april dan wordt uw bestelling op dinsdag 23 april verzonden.

 

Hemelvaart:

Indien besteld op woensdag 29 mei na 16.00 uur of donderdag 30 mei dan wordt uw bestelling op vrijdag 31 mei verzonden.

 

Pinksteren:

Indien besteld op vrijdag 7 juni na 16.00 uur, zaterdag 8 juni, zondag 9 juni of maandag 10 juni dan wordt uw bestelling op dinsdag 11 juni aan u verzonden.

 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Afwijkende levertijd tijdens de feestdagen zie hieronder.

 

Wij streven er naar bestellingen gedaan én betaald voor 16.00 uur op werkdagen nog dezelfde dag, tenzij anders vermeld, bij PostNL aan te leveren. De levertijd zal bij 99% van de bestellingen gehaald worden maar geldt al indicatie en als zogeheten 'fatale termijn' dat wil zeggen dat u hier geen rechten aan kunt ontlenen. Bestellingen geplaatst in het weekend of op feestdagen zullen op de eerstvolgende werkdag verzonden worden. Mocht een bestelling onverhoopt niet op voorraad zijn dan ontvangt u hierover bericht.

 

Onze producten zijn direct uit eigen voorraad leverbaar.Veilig betalen met:

Wij versturen met:

Wij zijn aangesloten bij: