Verzenden/levertijd

Verzendkosten

 

Voor verzending  binnen Nederland:

€ 2,50 brievenbuspost

€ 5,95 pakketpost
GRATIS verzonden boven de € 250,00

 

Voor verzending naar België/Duitsland

€ 4,50 brievenbuspost

€ 12,50 pakketpost

  

Verzenden

 

Voor het verzenden van uw bestelling maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Alle pakketpost wordt aangetekend verzonden. U ontvangt van de verzending van uw bestelling een track en tracecode waarmee de zending via de website van PostNL te volgen is.

 

carNjoy probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van gerecycled verpakkingsmateriaal. Zo is het mogelijk de verzendkosten laat te houden.

 

Levertijd

 

 

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden. Afwijkende levertijd tijdens de feestdagen zie hieronder.

 

Wij streven er naar bestellingen gedaan én betaald voor 16.00 uur op werkdagen nog dezelfde dag, tenzij anders vermeld, bij PostNL aan te leveren. De levertijd zal bij 99% van de bestellingen gehaald worden maar geldt al indicatie en als zogeheten 'fatale termijn' dat wil zeggen dat u hier geen rechten aan kunt ontlenen. Bestellingen geplaatst in het weekend of op feestdagen zullen op de eerstvolgende werkdag verzonden worden. Mocht een bestelling onverhoopt niet op voorraad zijn dan ontvangt u hierover bericht.

 

Onze producten zijn direct uit eigen voorraad leverbaar.Veilig betalen met:

Wij versturen met:

Wij zijn aangesloten bij: